Inspireren om te activeren

en nieuwe, frisse perspectieven te krijgen. In verschillende sessies geven we je waardevolle inzichten om medewerkers of klanten op een positieve manier in beweging te brengen. Alle sessies zijn ook te boeken als workshops. Samen bedenken we wat de ideale locatie is voor jouw sessie: bij ons in Amsterdam, in jullie eigen omgeving of op een inspirerende plek

in de natuur.

Anti-greenwashing Workshop

Je hoeft niet het groenste jongetje van de klas te zijn om werk te maken van duurzaamheid. Wat daar wel voor nodig is, is heldere communicatie. Zodat je klanten wel je groene intenties en prestaties laat zien maar ze niet op een verkeerd spoor zet. In onze Anti-greenwashing Workshop nemen we je mee in de zeven zonden van greenwashing en delen we vijf vuistregels om krachtig te communiceren over je groene prestaties en sociale ambities. Wil je de ins en outs van deze zonden en vuistregels leren kennen om voortaan soepel langs alle greenwashing-valkuilen te lopen? Boek dan onze Anti-greenwashing Workshop voor jouw team.

Biomimicry Workshop

Met inspiratie van Moeder Natuur geven we je nieuwe inzichten die je helpen om de mensenwereld beter en mooier te maken. Wat kunnen we bijvoorbeeld van mieren leren om beter samen te werken? Hoe redden haaien levens in ziekenhuizen? En wat kunnen we van termieten leren over de energiebesparing in een gebouw? Het antwoord op deze vragen vind je in onze Biomimicry Workshop.

Ik wil meer informatie over de workshop.

Naam
Kies een workshop