Werkwijze

Groene merken groot maken en grote merken groen. 
Een merk bouw je van binnenuit. Betrek je team. Bouw cultuur, Verzamel bewijs. En communiceer.
Heldergroen ontwikkelt grote merken en proposities voor die merken met strategie, branding en activatie.
We betrekken altijd de hele organisatie bij de ontwikkeling. Dat is zeer efficiënt en want we starten met de Ideale Wereld-methodiek. Interventies uit sociale wetenschap en speltheorie maken dat de communicatie werkt.

Ontdek welke aanpak het beste werkt voor jouw merk.

Wil je meer over ons weten? Neem contact op of bel voor een verhelderend gesprek 023 8200 250

STRATEGIE

Merkpositionering, marketing en communicatie

Je ideaal vormt je missie die waarde en betekenis geeft. Die mensen intrinsiek inspireert, verbindt en beweegt. Om te ontdekken waar jouw idealen liggen starten we met een Ideale Wereld Sessie waarin we samen scherp kijken naar je merk en organisatie. We bepalen je plek in de markt en de maatschappij en gebruiken dit als vertrekpunt voor het ontwikkelen van een onderscheidende merkidentiteit.

 

 

Je grootste kapitaal
is je ideaal

 

BRANDING

Merkidentiteit, campagne, storytelling

Samen met jou komen we tot de kern van jouw merk in een merk manifest: een inspirerende verwoording van je merkmissie, als leidraad voor directie en medewerkers en toetssteen voor merkactiviteiten. Op basis van het manifest ontwikkelen we een merkidentiteit tastbaar en voelbaar met een onderscheidende en eigentijds design en tone-of-voice passend bij je missie en opvallend in de markt. Vertaald naar relevante off- en online middelen. Eventueel uitgebreid met een (nieuwe) naam, beeldmerk en/of package design en desgewenst vastgelegd in een overzichtelijk Brandbook. Zo bouwen we aan een waardevol merk met een sterke basis voor al je communicatie.

 

 

Integriteit
is
identiteit

 

ACTIVATIE

Activatie, internal branding, incompany training.

Om je ideaal te realiseren wil je zoveel mogelijk mensen actief betrekken bij je merk en in beweging brengen. Want het zijn deze mensen, binnen en buiten je organisatie, die je merk maken. Hiervoor ontwikkelen wij activatiecampagnes die zorgen voor maximale impact en (free) publicity. Voor meer naamsbekendheid van producten en diensten, meer fans en donateurs of meer sales. Naast extern ontwikkelen wij ook internal branding incompany training, minicampagnes, workshops en games op maat die zorgen dat je medewerkers zich de missie en mentaliteit van je merk en organisatie eigen maken én kunnen uitdragen.

 

 

Positieve beweging
voor je merk

 

VERHELDERSESSIES

Brand your value, beweeg jouw markt- en goede doelen sessie

Sander Veenendaal is oprichter van Heldergroen, vaste columnist van de Marketing Tribune en trainer in ijs-meditatie. Met zijn verhaal ‘brand your value’ inspireert hij ondernemers en werknemers over waardecreatie en het enorme potentieel van idealen. Daarnaast organiseert Heldergroen regelmatig ‘Beweeg jouw markt-sessies en ‘Goede Doelen’ sessies.

 

 

Binnen beginnen,
buiten winnen

 

Contact

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

How to start a movement?