Bouwen aan een waardevol merk

Al vijftien jaar werkt branding bureau Heldergroen aan haar ideale wereld door merken die een positieve impact nastreven te helpen bij strategie, branding en activatie. En nu is het zover: de mainstream markten zijn klaar voor Sustainable Brands. Als duurzaam merk ben je inmiddels geen niche meer: ideaal verandert langzaam in normaal. Dat betekent wel dat onderscheidend zijn, een uitdaging is geworden.
Branding Merkstrategie Brand Identity

Mooie merken onderscheidend
in de markt zetten

 

Als branding bureau helpen we bij de ontwikkeling van je merk door de impact die jullie maken zichtbaar en concreet te krijgen. Zo vergroten we de maatschappelijke relevantie van je onderneming. Wat jou als merk uniek maakt, vertalen wij naar een huisstijl en tone of voice. Deze merkidentiteit is het gezicht van je merk, en vormt het uitgangspunt voor zowel interne als externe communicatie. Door hier niet vanaf te wijken, trek je vanzelf je ideale klant aan.

Weet jij wie je bent en waar je voor staat? Dan is het tijd om het met de wereld te delen via een krachtige merkcampagne. Aan de basis ligt een creatief concept dat aansluit op het merk, de uitvoer leggen we vast in een heldere communicatiestrategie met de juiste middelen en kanalen om recht in het hart van jouw doelgroep terecht te komen.

BPBI marketing en communicatie brand identity
Wil jij een sterke basis voor je merk?
Neem vrijblijvend contact met ons op of bel voor een verhelderend gesprek
023 8200 250

 

Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

How to start a movement?