Workshop sustainable branding met de SDG’s

Mainstream markten zijn nu klaar voor Sustainable Brands. Ze creëren namelijk veel meer winst dan gemiddeld. En winst drijft nog steeds de markt. Maar hoe bouw je een Sustainable Brand? Neem de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de UN als uitgangspunt voor je merk en kom naar de Workshop Sustainable Branding!

 

 

Workshop Sustainable Branding - Heldergroen

Vijf keer beter met je merk
Heldergroen is het eerste reclamebureau waar álle opdrachtgevers bijdragen aan het realiseren van de Sustainable Development Goals. En uitgedaagd worden om dit nog concreter te doen. Wat dat jouw merk oplevert? Heel veel.

  1. Internal branding: je strategie wordt intern begrijpelijker en completer
  2. Branding en campagnes: je bent onderscheidender en er zijn extra redenen om ‘JA’! tegen jouw merk te zeggen
  3. Thought leadership: je vertelt wat je komt brengen aan de maatschappij en voegt zo iets toe aan de markt
  4. Research & Development: jouw nieuwe spoor inspireert en zet je aan tot nieuwe samenwerkingen en innovatie
  5. Employee branding: je wordt een aantrekkelijkere werkgever


Met 17 doelstellingen naar een betere wereld
Wij zien de SDG’s als meta-trends die ontwikkelingen in de markt en de maatschappij sturen. Door hier bewust op in te spelen, geef je jouw merk een voorsprong en zorg je dat jouw merk relevant blijft in de toekomst. Je maakt jouw impact beter meetbaar én je wordt uitgedaagd om grenzen te verleggen.

Wat zijn dan die 17 doelstellingen? En belangrijker nog: hoe realiseer jij daar voordeel mee met je merk? Op 24 september 2019 geven we een Workshop Sustainable Branding om dit inzichtelijk te maken. Ontdek hoe wij werken met de SDG’s in strategiesessies én hoe jouw merk voordeel kan behalen met de SDG’s.

Workshop Sustainable Branding
24 september 2019 van 14:30 tot 17:30
Op een mooie locatie in Haarlem op loopafstand van het station.
Toegang kosteloos.

Goed om te weten! We snappen en schieten tijdens dit event ook foto’s en video’s. Ben je erbij dan geef je ons groen licht om deze beelden ook te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Wil je deelnemen aan de workshop en beleven hoe onze bureaus de lucht in vliegen? Versterk je merk en doe mee. Kom naar de workshop op dinsdag 24 september.

HELDERGROEN IS PARTNER VAN DE SDG ACTION DAY

Wil je nog meer ontdekken over de Sustainable Development Goals? Kom dan op woensdag 25 september ook naar de SDG Action Day. Doe je mee aan de Workshop Sustainable Branding, dan ontvang je na afloop ook onze belangrijkste take-outs van de SDG Action Day.

Heldergroen partner van SDG Action Day