Designen vanuit de essentie

Relaxed, creatief en een tikkeltje rebels. Lead designer Jordi van Baaren maakt designs die de essentie raken én een rijk verhaal vertellen.

 

 

 

Jordi op kantoor

Jordi: “Als kind droomde ik ervan om striptekenaar te worden. Het werd designer om zo een bijdrage te kunnen leveren aan tastbare producten en diensten. In de wereld van duurzame branding heb ik het gevoel écht een verschil te kunnen maken. Ik ben blij nu te werken voor Heldergroen, een bureau dat al zo lang voortrekker en pionier is.”

Jordi is een skateboardende filosoof. Hij is relaxt én denkt diep na over het leven. Waarom doen we wat we doen en hoe kunnen we veranderen? Hij haalt veel inspiratie uit de Chinese Tao, wijsheden die een kinderlijke eenvoud hebben en toch heel uitdagend zijn. Hij daagt zichzelf ook persoonlijk uit om een positieve duurzame impact te maken, van een conscious vintage kledingkast tot landelijke zaaiacties voor bijen.

Wij zijn blij dat Jordi ons team komt versterken met zijn positieve energie, jarenlange ervaring en eigenwijze levenswijsheid!