Get your brand Down to Earth

Heldergroen is partner van Down to Earth Collective. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt deze zomer de inspirerende documentaire in je mailbox.
Down to Earth, een inspirerende reis

Down To Earth is een inspirerende documentaire die laat zien dat je samen de wereld op een positieve wijze kunt veranderen. Een gedachtegoed dat perfect aansluit bij de propositie van Heldergroen. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met de initiatiefnemers en bieden we nu niet alleen onze nieuwsbrief abonnees de film kosteloos aan, maar hebben daarnaast ook een compleet pakket samengesteld voor merken en organisaties die willen werken aan hun ideale wereld.

Het ‘Get your brand down to earth’-pakket bestaat uit een (virtuele) in-company viewing van de film, een talk of workshop met de initiatiefnemers én een Heldergroen Ideale Wereld-sessie. Gegarandeerd een inspirerende reis.

Wil je de link naar de film ontvangen? Schrijf je dan hier voor 3 augustus in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de exclusieve toegang deze zomer in je mailbox.

 

Down to Earth - Heldergroen