BNR In Bedrijf bij Heldergroen

Woensdag 18 december was Heldergroen te horen op BNR Nieuwsradio. Tijdens BNR In Bedrijf neemt Maarten Bouwhuis een kijkje achter de schermen bij ondernemers. Deze keer was hij te gast bij Heldergroen. Luister hieronder de podcast terug.
BNR

Met een inspirerend merk,
creëer je ook inspirerend werk.

 

Hoe zorg je er in een overspannen economie voor dat jouw team geboeid en betrokken blijft? En hoe vind je nieuw talent in een arbeidsmarkt die overvol is?

Betrek je hele organisatie bij het ontwikkelen van je merkverhaal met de Ideale Wereld-sessie. Benieuwd hoe Heldergroen dit op zichzelf toepast? Luister hieronder de uitzending terug via de podcast.

 

Een tegendraadse bedrijfscultuur

 

Hoe doorbreek je als ondernemer de standaard bedrijfscultuur in je sector? Bij Heldergroen doen we dat door binnen te beginnen en buiten te winnen, met inspirerend werk voor inspirerende merken.

In de uitzending ontdek je wat opereren vanuit liefde en vertrouwen je oplevert, waarom onze bureaus klokslag zes uur omhoog gaan en de reden dat we contracten ritueel verbranden. En hoe HR consultant Maud Schaapveld daarover denkt.

 

Podcast BNR In Bedrijf


Meer informatie over dit programma vind je via onderstaande button.