Next level in Amsterdam

We willen nog meer positieve impact maken met merkcommunicatie. Daarom verhuizen we naar het centrum van de creatieve sector. We verhuizen naar Amsterdam.
NEXT LEVEL IN AMSTERDAM

In Haarlem werden we wereldberoemd dankzij onze bureaus die aan het eind van de dag de lucht in gingen. Internationale media als CNN en de Chinese Staatstelevisie deelden dit verhaal. Het verhaal van onze ‘flying tables’ ging niet over de bureau’s maar over de kijk van ons bureau Heldergroen op de wereld. Vooral hoe die wereld duurzamer zou kunnen werken. Al bijna 20 jaar maken we honderden groene merken groot en grote merken groen. Dat blijven we doen. En ook het merk Heldergroen groeit!

NU IS HET MOMENT

We willen nog meer positieve impact maken met merkcommunicatie. Daarom verhuizen we eind juli naar het centrum van de creatieve sector. En weer direct aan het water. Nu aan het IJ. We verhuizen naar Amsterdam. Een hele vette Heldergroen-plek aan de Danzigerkade 13c. Vanuit hier maken we met Heldergroen de groei door die we voor ogen hebben. Hier gaan we de komende jaren met merkstrategie en creativiteit nog vele groene merken groot en grote merken groen maken. Kijk wat we samen kunnen laten vliegen. Kom bij ons aan tafel.

Goeds van Heldergroen