Proclaimer

Bezoek je onze website? Dan zijn er bepaalde gebruiksvoorwaarden die daarvoor gelden. In deze disclaimer leggen we je uit onder welk voorbehoud we de informatie op onze website aan je presenteren.

Intellectueel eigendom

We vinden het leuk als je de informatie op onze website gebruikt, we inspireren je graag! Gebruik je de informatie voor jou persoonlijk en niet met een commercieel doel? Dan is dat helemaal gratis, zolang je de informatie maar niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt.

Wil je de informatie toch graag op een andere manier hergebruiken? Neem dan contact met ons op. Zonder schriftelijke toestemming van Heldergroen is het namelijk niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Daar zijn we scherp op om onze intellectuele eigendomsrechten en die van onze partners te beschermen.

Wanneer wij zelf tekst of beeldmateriaal van derden gebruiken, doen we onze uiterste best om hier vooraf toestemming voor te krijgen en de bron juist te vermelden. Respect voor de maker vinden we belangrijk! Mocht je van mening zijn dat hierbij toch inbreuk op je rechten is gemaakt, neem dan contact met ons op.

Gebruik van informatie

Bij Heldergroen doen we ons best om altijd de juiste en actuele informatie op de website te plaatsen. Sluipt er toch een foutje in (houden we niet van maar kan altijd gebeuren) dan vragen we je begrip daarvoor. Daarom kunnen er aan de informatie geen rechten worden ontleend. Heldergroen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van informatie op de website en ook niet voor het niet goed functioneren van de website.

Soms noemen we prijzen op onze website. We vinden het belangrijk dat die kloppen en een realistisch beeld geven. Verrassingen bewaren we liever voor de leukere dingen in het leven. Maken we een type- of programmeerfoutje, dan is dat geen aanleiding om rechten aan de foutief genoemde prijs te ontlenen.

We houden graag de vrijheid om de informatie en materialen op onze website aan te passen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder dat we daar vooraf een mededeling over doen. Zo blijft onze website dynamisch en actueel.

E-mail

Verstuur je e-mails aan Heldergroen, dan beantwoorden we die zo snel mogelijk. Omdat we niet altijd kunnen garanderen dat alle e-mails (tijdig) worden ontvangen, kunnen we niet toezeggen dat je altijd op tijd antwoord van ons hebt. Wanneer je zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging met ons e-mailt, accepteer je het risico dat het e-mailverkeer misschien niet helemaal veilig verloopt.

Hyperlinks

We plaatsen regelmatig een link naar websites van derden op onze website. Heldergroen heeft geen invloed op die andere websites en kan dus niet verantwoordelijk zijn voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Daarom aanvaardt Heldergroen ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.

Wijzigingen

Als deze proclaimer wijzigt, dan vind je de meest recente versie daarvan op deze pagina.

Wil je een gratis introductiegesprek
met een van onze merkstrategen?