Klanten

Pas jij bij Heldergroen? Hieronder lees je voor wat voor soort opdrachtgevers wij werken.
Klanten Strategie en Branding Reclamebureau Heldergroen Haarlem
Heb je een product of bedrijf met een ideaal of wil je werken aan een nieuw ideaal? Heldergroen helpt je graag om je ideaal te realiseren, én te kapitaliseren! We zijn er voor grote en kleine organisaties. Zowel profit als non-pofit, zowel B2B als B2C.

Meer weten? Mail met Heldergroen of bel 020 214 1080

Voor wie werken wij

Voor corporates in transitie

 

Voor de grote jongens die een wezenlijke rol in de maatschappij vervullen en – op termijn – grotere impact willen maken. Die eerst goed nadenken, testen en bijstellen om vervolgens de markt open te breken. Die de slagkracht en capaciteit hebben om de massa te bereiken en te bewegen tot mooiere en duurzame keuzes.

Voor MKB’ers die next level willen

 

Voor de ondernemers die tussen alle bedrijven door een sterk merk willen bouwen. Die willen opschalen en met mooie plannen en producten inzetten op de markt van morgen. Die klaar zijn om next level te gaan, maar tegen de grenzen van tijd en capaciteit aanlopen. Die hun marketingcommunicatie graag uitbesteden, maar wel betrokken wil blijven.

Voor ambitieuze non-profits

 

Voor de nobele ridders, de dienstverleners en overheidsinstellingen, die bestaan bij de gratie van hun ideaal, én bij de betrokkenheid (en donaties) van hun publiek. Die hun geld maar één keer kunnen uitgeven. En die vaak moeten schaken op meerdere borden tegelijk met verschillende stakeholders. Of het nu gaat om betere leefbaarheid en gezondheid of noodhulp en ontwikkeling in het Zuiden.

Voor stoere start-ups

 

Voor de verderkijkers, de nek-uit-stekers en de anders-durvers, die alles op alles zetten om vanuit hun ideaal te ondernemen. Die ervan overtuigd zijn dat groene, circulaire of sociale producten ook nog eens mooie business betekenen. En die vastberaden zijn om hun missie mainstream te maken.