Een merkstrategie die werkt

Als je een succesvol en duurzaam merk wilt ontwikkelen dan is het belangrijk dat al je wensen, plannen, acties en je communicatie op één lijn liggen. Helaas is dat niet altijd het geval. Maar geen nood, wij hebben een beproefde methode ontwikkeld waarmee we al heel merken helpen om hun drive, story en goal helder te krijgen. Maak kennis met onze Ideale Wereld-sessie.
Merkstrategie - Ideale Wereld Model Communicatiebureau Heldergroen Haarlem

Ideale Wereld-sessie

 

In twee dagdelen nemen we je merk en organisatie onder de loep en brengen we samen met jou de merkessentie en missie in kaart. We vertalen dit naar een aantrekkelijk en goed deelbaar verhaal. Daarnaast bepalen we je plek in de markt en de maatschappij en kijken we hoe je merk raakt aan de Sustainable Development Goals om zo de impact zo groot mogelijk te maken. Het resultaat? Een helder kompasdocument die de basis vormt voor je merkpositionering, het Ideale Wereld Model, met een duidelijke stip op de horizon, jullie ideale wereld!

Breng ook het hoe, wat, waarom én waarheen van je onderneming kort, helder en onderscheidend in kaart. Zo vaar je een strategisch succesvolle koers en haal je meetbare resultaten.

Branding Merkstrategie - Ideale Wereld Sessie Heldergroen
Neem contact met ons op en samen gaan we op weg naar de ideale wereld
023 8200 250

 

Contact

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

How to start a movement?