Een merkstrategie die werkt

Als je een succesvol en duurzaam merk wilt ontwikkelen dan is het belangrijk dat al je wensen, plannen, acties en je communicatie op één lijn liggen. Helaas is zo’n heldere merkstrategie niet altijd het geval. Maar geen nood, wij hebben een beproefde methode ontwikkeld waarmee we al veel merken helpen om hun drive, story en goal helder te krijgen. Maak kennis met onze Ideale Wereld-sessie.
Merkstrategie - Ideale Wereld Sessie Model Communicatiebureau Heldergroen Haarlem

Ideale Wereld sessie: de methode voor jouw merkstrategie

 

In twee dagdelen nemen we je merk en organisatie onder de loep en brengen we samen met jou de merkessentie en missie in kaart met behulp van onze Ideale Wereld-sessie. We vertalen dit naar een aantrekkelijk en goed deelbaar verhaal. Daarnaast bepalen we je plek in de markt en de maatschappij en kijken we hoe je merk raakt aan de Sustainable Development Goals om zo de impact zo groot mogelijk te maken. Het resultaat? Een helder kompasdocument die de basis vormt voor je merkpositionering en merkstrategie, het Ideale Wereld Model, met een duidelijke stip op de horizon, jullie ideale wereld!

Breng ook het hoe, wat, waarom én waarheen van je onderneming kort, helder en onderscheidend in kaart. Zo vaar je een strategisch succesvolle koers en haal je meetbare resultaten.

 

merk strategie - drive story en goal - merkpositie Reclamebureau Heldergroen
Neem contact met ons op en samen gaan we op weg naar de ideale wereld
020 214 1080

 

Contact

 

How to start a movement?