Merkpositionering: neem jouw plek in

Er is er maar één zoals jij. Welke rol is er voor jouw merk weggelegd in de markt, de maatschappij en de wereld? Een onderscheidende merkpositionering voor jouw merk geeft focus aan de organisatie. Zo bereik je jouw ideale klant én trek je gemotiveerde werknemers en collega’s aan.
Merkpositionering Lovechock bars

De aantrekkingskracht

van een onderscheidende merkpositionering

 

Positioneren betekent een plek innemen. In de markt, maar vooral in het hoofd van je ideale klant. Waar ga je voor en waar sta je voor? Wat is je maatschappelijke relevantie en welke behoefte van de doelgroep los je op? Door dit consistent te communiceren spreek je de juiste mensen aan en vergroot je je positieve impact.

Uit ervaring weten we precies welke vragen we moeten stellen om erachter te komen wat jouw merk uniek maakt. Dat doen we tijdens een gezamenlijke ‘Ideale-Wereld sessie’.Ook kijken we naar welke plek in de markt de meeste ruimte geeft om te bloeien en groeien. We creëren een merkpositionering met perspectief. Want een heldere positionering is niet alleen bepalen waar je staat, maar ook met een slimme en ambitieuze blik bepalen waar je wil zijn.

 

Klaar om jouw plek in te nemen in de markt en in de maatschappij?
Neem contact met ons op of bel voor een verhelderend gesprek 020 214 1080

 

Contact

How to start a movement?