Marketing en communicatiestrategie:
hoe vertel je jouw verhaal?

Jouw ideaal, samengevat in een geloofwaardige en duidelijke boodschap. Hoe communiceer je die zo effectief mogelijk naar je doelgroep? In een heldere communicatiestrategie worden de kanalen en middelen gekozen waarmee jouw boodschap recht in het hart van je potentiële klanten terecht komt.

Werkwijze > Strategie > Marketing en communicatiestrategie

 

De beste weg om je ideaal te realiseren

 

Wat drijft je doelgroep om iets te doen of juist te laten? Hoe kan je ze triggeren, en via welke media en kanalen zijn ze te bereiken? De antwoorden op deze vragen staan in de communicatiestrategie. Een strategisch en meetbaar plan waarin middelen, planning en budget staan beschreven om je doelgroep te bereiken.

Bij Heldergroen helpen we jouw ideaal te realiseren én te kapitaliseren met de juiste marketing en communicatie. Juist merken met idealen begeven zich vaak op nieuw terrein. We kunnen dan niet blind varen op resultaten behaald in het verleden, maar wel stevig bouwen op onze eigen ervaring. We gaan niet voor korte termijn-successen. Door goed te kijken naar je merk en je missie, en dus naar wat bij je past, komen we met een duurzaam en strategisch plan. Een overzichtelijk en duidelijk communicatieadvies, dat helpt jouw doelstellingen te realiseren.

Op zoek naar de beste manier om jouw doelgroep te bereiken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of bel voor een verhelderend gesprek
023 8200 250

 

Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

How to start a movement?