Inspireren om te activeren

en nieuwe, frisse perspectieven te krijgen. In verschillende sessies geven we je waardevolle inzichten om medewerkers of klanten op een positieve manier in beweging te brengen. Alle sessies zijn ook te boeken als workshops. Samen bedenken we wat de ideale locatie is voor jouw sessie: bij ons in Amsterdam, in jullie eigen omgeving of op een inspirerende plek

in de natuur.

Inspiratiesessie Biomimicry

Met inspiratie van Moeder Natuur geven we je nieuwe inzichten die je helpen om de mensenwereld beter en mooier te maken. Wat kunnen we bijvoorbeeld van mieren leren om beter samen te werken? Hoe redden haaien levens in ziekenhuizen? En wat kunnen we van termieten leren over de energiebesparing in een gebouw? Het antwoord op deze vragen vind je in onze Biomimicry inspiratiesessie.

Communiceren over duurzaamheid

Al 20 jaar maken we groene merken groot en grote merken groen. Beiden maken werk van duurzaamheid. Daar hoef je niet het groenste jongetje van de klas voor te zijn. Wat daar wel voor nodig is, is heldere communicatie. Zodat je klanten wel je groene intenties en prestaties laat zien maar ze niet op een verkeerd spoor zet. In onze anti-greenwashing inspiratiesessie delen we hoe je greenwashing kunt voorkomen en je groene doelen een krachtige plek in je communicatie geeft. Benieuwd hoe je van jouw groene claims meer maakt dan marketingjargon?


Ik wil meer informatie over de inspiratiesessie of de workshop.