Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau

The deeper the roots the higher the vision

ZECC brengt objecten terug tot hun essentie: functionaliteit en duurzaamheid. En dat vraagt om een eigenzinnige merkarchitectuur van nu, want door de grote ontwikkeling die ZECC architecten hebben doorgemaakt, strookte hun identiteit, hun merk en communicatie niet meer met hun nieuwe kaliber. Tijd dus voor een professionaliseringsslag van hun positionering en communicatie o.a. vertaald naar de nieuwe website. Samen met Heldergroen gingen ze ‘next level’.

De kernwaarden, na stevige discussies gedefinieerd, werden gevat in een merkmanifest. Dat proces was op zich al een enorme winst voor ZECC. Met je partners hardop uitspreken waar je wel en niet voor staat, maakt ook dat je dat voortaan naar je klanten helder kunt uitdragen.

Dat het merk tot volle wasdom is gekomen, mocht ook online zichtbaar worden. ‘Niet vertellen, maar laten zien’ was het uitgangspunt voor het strakke webdesign. Lange teksten maakten plaats voor korte, krachtige statements. Met beeldvullende foto’s op de website en focus op de tien meest prestigieuze projecten is hun grootsheid voelbaar. ZECC was zo blij met het resultaat dat we er ook een mooi weggeef-boekje van hebben gemaakt, waarmee opdrachtgevers het merk ZECC letterlijk ‘in the pocket’ hebben. zecc.nl

Producten
Positionering – Identity – Storytelling

 

Zecc Website Heldergroen Strategie
Zecc Locatie Heldergroen Duurzaamheid Reclamebureau
Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau

ZECC architecten draagt bij aan de Sustainable Development Goals

‘Heldergroen heeft ons in 10 jaar ondernemerschap meerdere malen next level geholpen met hun creativiteit.’

– Marnix van der Meer, Founder/Partner –

Neem contact op met Heldergroen of bel voor
een verhelderend gesprek 023 8200 250.


heldergroen_zecc_logo