Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau

The deeper the roots the higher the vision

ZECC brengt objecten terug tot hun essentie: functionaliteit en duurzaamheid. En dat vraagt om een eigenzinnige merkarchitectuur van nu, want door de grote ontwikkeling die ZECC architecten hebben doorgemaakt, strookte hun identiteit, hun merk en communicatie niet meer met hun nieuwe kaliber. Tijd dus voor een professionaliseringsslag van hun positionering en communicatie o.a. vertaald naar de nieuwe website. Samen met Heldergroen gingen ze ‘next level’.

Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau
Zecc Locatie Heldergroen Duurzaamheid Reclamebureau

De kernwaarden, na stevige discussies gedefinieerd, werden gevat in een merkmanifest. Dat proces was op zich al een enorme winst voor ZECC. Met je partners hardop uitspreken waar je wel en niet voor staat, maakt ook dat je dat voortaan naar je klanten helder kunt uitdragen.

Dat het merk tot volle wasdom is gekomen, mocht ook online zichtbaar worden. ‘Niet vertellen, maar laten zien’ was het uitgangspunt voor het strakke webdesign. Lange teksten maakten plaats voor korte, krachtige statements. Met beeldvullende foto’s op de website en focus op de tien meest prestigieuze projecten is hun grootsheid voelbaar. ZECC was zo blij met het resultaat dat we er ook een mooi weggeef-boekje van hebben gemaakt, waarmee opdrachtgevers het merk ZECC letterlijk ‘in the pocket’ hebben. zecc.nl

Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau
Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau
Zecc Website Heldergroen Strategie

Geïnspireerd?

Neem contact met ons op of bel voor een verhelderend gesprek 023 8200 250

 

 

Producten

PositioneringIdentityStorytelling

Sustainable Development Goals

Bij Heldergroen werken we alleen met merken die bijdragen aan de SDG's. ZECC architecten draagt bij aan: