Architectuur met een stevige basis

Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau

The deeper the roots the higher
the vision

 

ZECC brengt objecten terug tot hun essentie: functionaliteit en duurzaamheid. En dat vraagt om een eigenzinnige merkarchitectuur van nu, want door de grote ontwikkeling die ZECC architecten hebben doorgemaakt, strookte hun identiteit, hun merk en communicatie niet meer met hun nieuwe kaliber. Tijd dus voor een professionaliseringsslag van hun positionering en communicatie o.a. vertaald naar de nieuwe website. Samen met Heldergroen gingen ze ‘next level’.

De kernwaarden, na stevige discussies gedefinieerd, werden gevat in een merkmanifest. Dat proces was op zich al een enorme winst voor ZECC. Met je partners hardop uitspreken waar je wel en niet voor staat, maakt ook dat je dat voortaan naar je klanten helder kunt uitdragen.

Dat het merk tot volle wasdom is gekomen, mocht ook online zichtbaar worden. ‘Niet vertellen, maar laten zien’ was het uitgangspunt voor het strakke webdesign. Lange teksten maakten plaats voor korte, krachtige statements. Met beeldvullende foto’s op de website en focus op de tien meest prestigieuze projecten is hun grootsheid voelbaar. ZECC was zo blij met het resultaat dat we er ook een mooi weggeef-boekje van hebben gemaakt, waarmee opdrachtgevers het merk ZECC letterlijk ‘in the pocket’ hebben. zecc.nl

Producten
Positionering – Identity – Storytelling

 

Zecc Website Heldergroen Strategie
Zecc Locatie Heldergroen Duurzaamheid Reclamebureau
Zecc Fotografie Heldergroen Reclamebureau

ZECC architecten draagt bij aan de Sustainable Development Goals

‘Heldergroen heeft ons in 10 jaar ondernemerschap meerdere malen next level geholpen met hun creativiteit.’

– Marnix van der Meer, Founder/Partner –

Neem contact op met Heldergroen of bel voor
een verhelderend gesprek 023 8200 250.

heldergroen_zecc_logo
Koffie of thee bij je cookies? Bel of kom langs en wij zorgen dat het klaarstaat! Wij maken graag kennis met duurzame merken. Onze digitale cookies gebruiken we om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Hier kun je lezen welke gegevens we bewaren, waarvoor ze gebruikt worden en met wie we ze delen.