Merkwaarden om op te eten

 

Ons huidige voedselsysteem is een race to the bottom die leidt tot uitputting van de aarde, ongezond voedsel en een oneerlijke verdeling van voedsel en winst. Dit kan en mag niet langer zo doorgaan. Het is tijd voor nieuwe voedingswaarden! Willem&Drees laat al 10 jaar zien dat het mogelijk is om elke dag lekker, lokaal en biologisch te eten. 

Willem&Drees is radicaal transparant over de inhoud van hun maaltijdboxen. Consumenten van Willem&Drees weten dankzij blockchaintechnologie en true pricing alles over de producten. Dat klinkt ingewikkeld, maar wij maakten het net zo makkelijk als het lezen van een recept. Eet de wereld lekker beter! Per product staat de werkelijke prijs vermeld, inclusief inkoop, distributie, marketing en CO2 uitstoot.

Het merkmanifest voor Willem&Drees vat de boodschap perfect samen:
“Wil jij elke dag lekker, lokaal en biologisch eten? Dan is het tijd voor nieuwe voedingswaarden. En voor radicale openheid. Wij laten je precies zien waar jouw eten vandaag komt, wat het écht kost en hoe zwaar het de aarde belast. Met onze maaltijdboxen maak je een vuist tegen het voedselsysteem van de oude wereld. Met Willem&Drees eet je de wereld lekker beter.”

Willem&Drees draagt bij aan de Sustainable Development Goals

Producten
Communicatieconcept – merkmanifest – activatie

Neem contact op. Of bel Sander Veenendaal voor een verhelderend gesprek 023 8200 250


heldergroen_willemdrees_logo