Eerlijk, krachtig en natuurlijk wasmiddel

Laat de natuur je was doen

 

Wassen met schillen? Jawel. En nog milieuvriendelijk ook. En fair trade. Seepje bestaat uit schillen uit Nepal. Deze schillen vormen een natuurlijke zeep als ze in aanraking komen met water. Zo was je echt 100% schoon. Heldergroen ontwikkelde de strategie, het concept en het verpakkingsdesign voor Seepje.

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijk zeep maakten van vruchtenschillen. Daar zit saponine in, een natuurlijke vorm van zeep dus, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen een kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

Heldergroen mocht dit verhaal gaan vertellen. We ontwikkelden de strategie, het concept en het verpakkingsdesign voor Seepje en de website waarin dit unieke product en de brand story een podium kregen.

Producten
Strategie – Concept – Design – Brand story

Allesreiniger Seepje Heldergroen Branding
Seepje Verpakking Heldergroen Communicatiebureau
Seepje Verpakking Heldergroen Communicatiebureau

Seepje draagt bij aan de Sustainable Development Goals

Neem contact op met Heldergroen of bel voor
een verhelderend gesprek 023 8200 250.

heldergroen_seepje_logo
Koffie of thee bij je cookies? Bel of kom langs en wij zorgen dat het klaarstaat! Wij maken graag kennis met duurzame merken. Onze digitale cookies gebruiken we om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Hier kun je lezen welke gegevens we bewaren, waarvoor ze gebruikt worden en met wie we ze delen.