Fair fashion kan wél

Fair fashion kan wél

 

Als we ergens van houden bij Heldergroen is het om mensen te laten ervaren dat iets wél kan, tegen de heersende norm in. SOLIDARIDAD helpen bewijzen dat Fashion wel degelijk Fair kan zijn, was dan ook een gedroomde opdracht.

SOLIDARIDAD produceerde de ‘Dé eerlijke sweater’ om jonge mensen bewust te maken van de misstanden in de fashion industry en vooral te laten zien hoe het wél kan. Aanleiding was de VPRO documentaire ‘De Klerewereld’ van Teun van de Keuken. Heldergroen ontwikkelde de campagne ‘Haal de weeffouten uit de Fashion’, waarvan Dé Sweater het icoon was. Een speciale Fair Fashion landingspagina, een ‘sweater-vormige’ flyer vol feiten en anekdotes en een rijke content kalender voor social media leidden tot een succesvolle campagne waardoor de Sweaters in no-time uitverkocht raakten.

Producten
Strategie – Activatie campagne – Branding

Eerlijke sweater Folder Heldergroen Reclamebureau
Solidaridad Fotografie Heldergroen Purpose marketing
Eerlijke Sweater Heldergroen Purpose marketing

Solidaridad draagt bij aan de Sustainable Development Goals

Neem contact op met Heldergroen of bel voor
een verhelderend gesprek 023 8200 250.

Solidaridad-Logo
Koffie of thee bij je cookies? Bel of kom langs en wij zorgen dat het klaarstaat! Wij maken graag kennis met duurzame merken. Onze digitale cookies gebruiken we om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Hier kun je lezen welke gegevens we bewaren, waarvoor ze gebruikt worden en met wie we ze delen.