Een social campaign om de oude economie wakker te schudden

 

A 1.5 degree world can only be a #circular world.

Om de opwarming van de aarde beheersbaar te houden, is een snelle transitie naar de circulaire economie noodzakelijk. Dat blijkt uit het Circularity Gap Report van Circle Economy. Maar, slechts 9 procent van het huidige economische systeem is op hergebruik gebaseerd. Tijd dus voor actie!

Tijdens het World Economic Forum in Davos lanceerden we een social campaign die oproept tot een radicale verandering van ons economische systeem. Met twaalf knallende visuals en stevige slogans riepen we mensen niet alleen op om het Circularity Gap Report te lezen en in actie te komen, maar probeerden we ook om de ingewikkelde materie uit het rapport terug te brengen tot de krachtige kern. It’s the circular economy, stupid!

Social Media campagne Circle Economy Laptop met Linkedin
Social Media Campagne Linkedin Circle Economy

Circle Economy draagt bij aan de Sustainable Development Goals

Wil jij een social media campagne voor jouw merk? Bel voor een verhelderend gesprek 023 8200 250 of neem contact op met Heldergroen.

logocircleeconomy
Koffie of thee bij je cookies? Bel of kom langs en wij zorgen dat het klaarstaat! Wij maken graag kennis met duurzame merken. Onze digitale cookies gebruiken we om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Hier kun je lezen welke gegevens we bewaren, waarvoor ze gebruikt worden en met wie we ze delen.