Stay green. feel good. bookdifferent.com

 

Met een nieuwe merkidentiteit, een nieuwe website en een activatiecampagne maakten we van Bookdifferent dé plek om een duurzaam hotel te boeken.

Op Bookdifferent.com vergelijk je niet alleen de prijs van hotels, maar ook hun duurzaamheidsscore. De website laat zien welke impact je boeking heeft op vier verschillende gebieden: milieu, sociaal, cultuur en lokale economie. Om dat te kunnen doen, werkt Bookdifferent samen met de top 20 eco-certificatie organisaties wereldwijd. Ook is voor elk hotel berekend hoeveel kilo’s CO2 per nacht worden uitgestoten. Zo kan je in één oogopslag zien waar je de kleinste ecologische voetafdruk achterlaat.

De ambities van Bookdifferent passen ontzettend goed bij Heldergroen. En het duurzame verhaal wilden we natuurlijk heel graag vertellen! Maar wat in de positionering, de website en de campagne minstens zo belangrijk is: op Bookdifferent vind je net zoveel (betaalbare) hotels als op andere grote boekingssites. Door te boeken bij Bookdifferent maak je slapend de wereld mooier voor dezelfde prijs.

Bookdifferent draagt bij aan de Sustainable Development Goals

Producten
Merkidentiteit, website, activatiecampagne, activering, campagne, identity, creatie

Neem contact op. Of bel Sander Veenendaal voor een verhelderend gesprek 023 8200 250

heldergroen_bookdifferent_logo
Koffie of thee bij je cookies? Bel of kom langs en wij zorgen dat het klaarstaat! Wij maken graag kennis met duurzame merken. Onze digitale cookies gebruiken we om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Hier kun je lezen welke gegevens we bewaren, waarvoor ze gebruikt worden en met wie we ze delen.