Breng verandering, boek een verheldersessie!

Onze Verheldersessies hebben zoveel positieve impact op organisaties, dat er een echte verandering plaatsvindt. De wereld mooier maken met je merk gaat juist over veranderen. En dat begint bij nieuwe inzichten en inspiratie. We openen graag je wereld met nieuwe mogelijkheden, tijdens een van de volgende verheldersessies.

Neem contact op met Heldergroen of bel voor
een verhelderend gesprek 023 8200 250.

Ideale wereld sessie: je grootste kapitaal is je ideaal.

Een ideaal zorgt voor meer waarde, betrokkenheid, nieuwe resultaten en bovenal: nieuwe energie. Tijdens de Ideale Wereld Sessie ontdek je dat jouw organisatie veel meer in zich heeft dan je voor mogelijk had gehouden. Deelnemers komen uit deze inspiratiesessie vol energie en met de meest verrassende, waardevolle inzichten. Én met een helder punt op de horizon! Ook toe aan een ideaal waar iedereen warm van wordt?

Goede doelen sessie: merk opmerkelijk

Ook goede doelen helpen we graag bij het realiseren van hun idealen. We geven regelmatig (kosteloos) ‘Goede Doelen’ sessies. Speciaal voor deze dromers én doeners, die vaak zo ‘ideaal’ zijn dat ze niet commercieel (durven) denken. Terwijl werving en merkactivatie van steeds groter belang wordt. Inmiddels hebben we al vele goede doelen geïnspireerd, zoals SOS Kinderdorpen, Simavi, Het Liliane Fonds, Cliniclowns, ALS Nederland, Slow Food Nederland en Youth Food Movement.
Wil je ook meedoen aan een Goede Doelen sessie?

Meld je alvast aan, dan nodigen we je uit voor de volgende editie.

Brand your value: Inspiratie sessie door Sander Veenendaal

Oprechte mensen met mooie verhalen brengen beweging. Sander Veenendaal is oprichter van Heldergroen, vaste columnist van de Marketing Tribune en trainer in ijs-meditatie. Met zijn verhaal ‘brand your value’ inspireert hij ondernemers en werknemers over waardecreatie en het enorme potentieel van idealen. Een luisterworkshop voor organisaties die meer waarde (meerwaarde) willen creëren en idealen willen kapitaliseren. Met veel positieve reacties van dien. Wil je ook nieuwe inspiratie in je bedrijf? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Koffie of thee bij je cookies? Bel of kom langs en wij zorgen dat het klaarstaat! Wij maken graag kennis met duurzame merken. Onze digitale cookies gebruiken we om onze informatie zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Hier kun je lezen welke gegevens we bewaren, waarvoor ze gebruikt worden en met wie we ze delen.